Γράφτηκε από τον/την Εκ της Ενώσεως. 11/09 12:19

aloutzanidis 1

Σήμερα Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020, πρωινές ώρες, στον αύλειο χώρο του Λιμεναρχείου Στυλίδας, έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Ν. Φθιώτιδος η οποία έγινε αποδεκτή με πατερική χαρά, τελέστηκε με κατάνυξη και αδελφική συγκίνηση, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης του συναδέλφου μας Αλουτζανίδη Ιωάννη, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Έχουν παρέλθει δύο έτη από την κοίμηση του νεότατου συναδέλφου μας και αποτελεί ανάγκη για όλους να αποδίδονται οι δέουσες τιμές στη μνήμη του.

Στη σεμνή τελετή παρευρέθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Κανάκης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας κ. Μπλούνας Ευάγγελος, το μέλος του Δ.Σ. Ε.Π.Λ.Σ. Κεντρικής Ελλάδας Σιδέρης Γαυρίλος και συνάδελφοι του λιμεναρχείου Στυλίδας και λιμενικών Αρχών του Νομού.

Μετά το πέρας της τελετής, η Λιμενάρχης Στυλίδας Πλωτάρχης Λ.Σ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτα, απένειμε στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών το θυρεό του Λιμεναρχείου Στυλίδας, προς ένδειξη σεβασμού και θερμών ευχαριστιών για την ευλογία της άμεσης απόκρισής του σε κάθε πρόσκλησή μας και τη χαρά που είχαμε να προσευχηθούμε όλοι μαζί.

aloutzanidis 2

aloutzanidis 2

Εμφανίσεις: 273406
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: