Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/08 13:31

yfypourgos xardalias

Γραφείο ειδήσεων: Romfea.gr


«Νομίζω ότι η ΚΥΑ που βγήκε είναι ξεκάθαρη, δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε με πομπή διαδικασία λατρευτική για οποιοδήποτε δόγμα θρησκευτικό» δήλωσε πριν από λίγο κατά την διάρκεια της ενημέρωσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι η μέχρι τώρα συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος είναι εξαιρετική.

«Όλοι θα βρεθούμε στις εκκλησιές μας, θα αποδώσουμε την τιμή των ημερών στην Παναγιά μας, απλά αυτό θα γίνει με όρους ξεκάθαρης δημόσιας υγείας και ξεκάθαρων υγιειονομικών όρων» - πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στην συνέχεια ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Εκκλησία της Ελλάδος είναι εξαιρετική, οι πρωτοβουλίες της Εκκλησίας της Ελλάδος έρχονται να αποδείξουν τον μοναδικό τρόπο που αντιμετωπίζει, με υπευθυνότητα, με συνέπεια, με εξαιρετική σοβαρότητα, τα δεδομένα αυτά και είναι πολύ σημαντικό ότι σε όλες τις εκκλησίες μέχρι σήμερα η εικόνα που έχουμε είναι ότι τηρούνται όλα τα μέτρα που χρειάζονται».

Ερωτηθείς για την Λιτανεία του Δεκαπευνταύγουστου στην Τήνο ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε: «Νομίζω ότι ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του σε σχέση με τις Λιτανείες σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Τήνο ενόψει της μεγάλης μας εορτής».

Εμφανίσεις: 300931
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: