Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 15/03 19:49

idryma nakos

Την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών ξεκινά πιο επισταμένα απο Δευτέρα 16 Μαρτίου το Ίδρυμα Μουσικής της Ι.Α.Α. και συγκεκριμένα η τάξη του κ. Γεωργίου Δεμελή, αλλά και άλλων καθηγητών της Σχολής, από τη στιγμή που μαθητές και καθηγητές έχουν τη δυνατότητα αυτή.

Η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο οπως ανέφερε σε πρόσφατη δήλωση της και η Υπουργος Παιδειας κα. Νίκη Κεραμεως, για να διατηρήσουν οι μαθητές την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα λόγω κοροναϊού, χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση, ούτε να καλύψει τη διδακτέα ύλη.

Ο Γεν. Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, προέτρεψε οι μαθητές της Σχολής να μην σταματήσουν την μάθηση ειδικά τώρα που οι Αξίες και οι αρχές κλονίζονται.

Η προσευχή όλων μας μέσα από την εκμάθηση των ύμνων της βυζαντινής μας μουσικής, του πολύτιμου αυτού θησαυρού, είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι θα το βάλουμε κάτω, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα διαδυκτιακά μαθήματα πραγματοποιούνται ούτως ή άλλως τα τρία τελευταία χρόνια στη Σχολή της Αρχιεπισκοπής μεταφέροντας τη μουσική γνώση και την εμπειρία σε όλους όπου και αν βρίσκονται

Εμφανίσεις: 243897
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: