Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/03 15:10

adonis

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Υπέρ της Ιεράς Συνόδου τάχθηκε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Εκκλησία.

Σε ερώτηση αν κοινωνάει η αν πηγαίνει στην Εκκλησία, ο Υπουργός ανέφερε ότι πηγαίνει κανονικά, ενώ κοινωνάει όταν πρέπει.

"Επειδή όλη αυτή η ιστορία αρχίζει και γίνεται ενοχλητική, γιατί βγαίνουν διάφοροι που έχουν προφανές κόμπλεξ και μίσος κατά της Εκκλησίας, και παίρνουν ένα πραγματικό πρόβλημα που είναι η μετάδοση του ιού και βγάζουν τους όλη την χολή που έχουν για την Εκκλησία" - τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Άδωνις.

Σε άλλο σημείο ο Υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε: "Εγώ εμπιστεύομαι την Εκκλησία, έχει υπεύθυνη κρίση και ο Αρχιεπίσκοπος, και η Ιερά Σύνοδος θα σταθμίσουν τα δεδομένα και θα πουν στους πιστούς τους αυτό που πρέπει".

Αργότερα, παρενέβη ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ και τον ρώτησε για τη στάση της Πολιτείας στο θέμα.

"Εσείς κύριε πιστεύετε; Πείτε μας, πιστεύετε; Πιστεύεις στην Θεία Ευχαριστία;" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο, ο οποίος όταν του είπε "όχι εγω δεν πιστεύω" - του απάντησε: «αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι αυτά".

Στη συνέχεια ο Υπουργός πρόσθεσε: "Για θέματα πίστεως με έναν που δηλώνει επίσημα άθεος, εγώ δεν έχω να πω τίποτα".

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από το 13.00 και μετά:

Εμφανίσεις: 219196
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: