Γράφτηκε από τον/την ereportaz.gr. 12/02 20:27

symeon 2

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, με πολύ δόση χιούμορ κατά την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) είπε προς τους παριστάμενους ότι: «Θα σας παρακαλέσω, από εδώ και πέρα, όταν βλέπετε το λογότυπο της ΠΕΦ, όταν βλέπετε το γράμμα «Φ», εκτός από την λέξη Φάρμακο, να σκέφτεσθε και την λέξη Φθιώτιδα».

Ήταν η 7η συνεχή χρονιά, που προσκεκλημένος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, ο Μητροπολίτης κ. Συμεών ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της ένωσης παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και ο συντοπίτης μας Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, του κοινοβουλίου, του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, αλλά και εργαζόμενων στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος προσήλθε στον χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πρωτ. π. Βασίλειο Χαβάτζα, μετέφερε στους προσκεκλημένους και τις ευχές του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στην πολυχρόνια προσωπική συνεργασία του με την ΠΕΦ και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την σύσσωμη παρουσία του κατά την πρόσφατη ενθρόνισή του στην Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Χαριτολογώντας μάλιστα είπε χαρακτηριστικά στους εκατοντάδες προσκεκλημένους: «Θα σας παρακαλέσω, από εδώ και πέρα, όταν βλέπετε το λογότυπο της ΠΕΦ, όταν βλέπετε το γράμμα «Φ», εκτός από την λέξη Φάρμακο, να σκέφτεσθε και την λέξη Φθιώτιδα».

Η πρόσκληση αυτή του Σεβασμιωτάτου έγινε δεκτή με παρατεταμένο χειροκρότημα και την ιαχή Άξιος.

symeon 7

symeon 7

symeon 7

symeon 7

symeon 7

Εμφανίσεις: 301936
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: