Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/02 11:34

keso 1

Ενοίκους έχει αποκτήσει το τελευταίο εικοσαήμερο το ανακαινισμένο διαμέρισμα που διαθέτει το ΚΕΣΟ, στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο λίγο πριν τα Χριστούγεννα τέλεσε αγιασμό ο Πρωτοσύγκελλος της ΙΑΑ Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βαρνάβας Θεοχάρης.

Πρόκειται για την Χριστίνα Στύλιου και τον σύζυγο της Θωμά Παππά, που περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, με καταγωγή από την Ήπειρο, αλλά λόγω δουλείας του Θωμά βρέθηκαν στην μαγευτική Μήλο.

Ο Θωμάς έχει σπουδάσει συνοδός ασθενοφόρου και διορίστηκε σε κενή θέση που υπήρχε στο κυκλαδίτικο νησί, ενώ η Χριστίνα δεν εργάζεται διοτι ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών της.

Αναφέρεται ότι το διαμέρισμα, ιδιοκτησία της Αποστολικής Διακονίας, έχει παραχωρηθεί στο ΚΕΣΟ για βοήθεια ζευγαριών από την περιφέρεια που θέλουν να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους ή που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.

Έτσι από τις αρχές του Φθινοπώρου το ζευγάρι έμαθε για τις παροχές του ΚΕΣΟ και απευθύνθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία ζητώντας βοήθεια, ώστε να φιλοξενηθούν στην Αθήνα, εν αναμονή του τοκετού. Και φυσικά την έλαβε χωρίς δαπάνες.

Με αισθήματα ευγνωμοσύνης το ζευγάρι επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΚΕΣΟ, προκειμένου να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση και την Κοινωνική Υπηρεσία με την παράκληση να μεταφέρουν οι άνθρωποι του ΚΕΣΟ τις ευχαριστίες τους στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, στον Αναπ. Πρόεδρο Πανιερώτατο Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο και στα μέλη του ΔΣ του ΚΕΣΟ.

keso 2

Εμφανίσεις: 300371
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: