Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/01 22:12

basket kokkori 5

Η Ομάδα Μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα 4/1/2020 τα παιδιά και ενήλικες με νοητική στέρηση και σύνδρομο Down των Στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης «Αθανάσιος Μαρτίνος 1&2» και του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη», προσφέροντας δώρα και γλυκίσματα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι μέρος της φιλανθρωπικής δράσης της ομάδας μπάσκετ της Αρχιεπισκοπής, η οποία παραμένει αμείωτη από την ίδρυση της το 2014.

Σε πνεύμα εορταστικό οι παίκτες της Ι. Αρχιεπισκοπης πρωταθλητριας ομάδας του εργασιακού πρωταθλήματος ΕΚΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ συνόδευσαν τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κκ Ιερώνυμο, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Φαρμακη, Διευθυντή των δυο Ιδρυμάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπης και Γενικό Διευθυντή της ΕΚΥΟ και από τους εγκαταβιούντες στα εν λόγω Ιδρύματα.

Άλλη μία συγκινητική πρωτοβουλία που εξέπεμψε μήνυμα έμπρακτης αγάπης και μετέφερε το χαρμόσυνο κλίμα των εορτών εκεί που το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.

basket kokkori 4

basket kokkori 4

basket kokkori 4

basket kokkori 4

Εμφανίσεις: 169604
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: