Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/11 19:14

ekthesi vivliou 4

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 8η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα το τριήμερο 2-4 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες κατέκλυσαν τις αίθουσες της Έκθεσης και περιηγήθηκαν ερχόμενοι σε επαφή με νέες και παλαιότερες εκδόσεις. Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων παρουσιάστηκαν στο αναγνωστικό κοινό ενώ πραγματοποιήθηκαν 17 παρουσιάσεις-ομιλίες για νέες εκδόσεις με μεγάλη συμμετοχή του κοινού.

Mεγάλη αποδοχή γνωρίζουν βιβλία που αφορούν στην ορθόδοξη πνευματικότητα τη μελέτη της Αγίας Γραφής θέματα παιδαγωγικά

Ψυχολογικά αλλά βεβαίως και η εκδοτική παραγωγή των παιδικών βιβλίων. Επίσης κυρίαρχο ρόλο αναλαμβάνουν βιβλία που αγγίζουν θέματα κατήχησης μικρών και μεγάλων όπως επίσης και μεταφρασμένα κείμενα από εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού με σπουδαίες ακαδημαϊκές και μη θεολογικές μορφές της σύγχρονης ορθοδοξίας.

Ξεχώρισε η Ημερίδα με θέμα «Θέλω να με Καταλαβαίνεις!» με περιεχόμενο τη σχέση εφήβων και ενηλίκων που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Ποιμαντικής Γάμου και Οικογένειας η οποία είναι ενταγμένη στο Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Εν Πλω και το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας «Προσόψη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή Έκθεση προέβαλε το έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» και την τεράστια σημασία του στη σύγχρονη Ελλάδα.

ekthesi vivliou 4

ekthesi vivliou 4

ekthesi vivliou 4

ekthesi vivliou 4

ekthesi vivliou 4

Εμφανίσεις: 135978
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: