Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 02/11 19:04

apostoliki diakonia 2

Για τη Romfea.gr | Ευάγγελος Καρπαθάκης


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019, η Δεύτερη συνάντηση του σεμιναρίου με τίτλο "Εξωτερική Ιεραποστολή" της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στη σημερινή συνάντηση το θέμα της συζητήσεως ήταν η Ουγκάντα "Καμπάλα και Ρουμπάαρε", όπου νέοι άνθρωποι, οι οποίοι επισκεφθήκαν το φετινό καλοκαίρι την μακρινή Ουγκάντα και τις παραπάνω πόλεις, παρουσίασαν σλάιντ με φωτογραφίες, βίντεο και αφηγήθηκαν ιστορίες από το Ιεραποστολικό τους έργο, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

"Εμείς φτάναμε εκεί με το βανάκι το οποίο είχαμε εκείνοι φτάνανε πιο νωρίς εκεί, περπατούσαν 2 ώρες και ακόμα και ξυπόλητοι. Κανείς δεν μιλούσε παρακολουθούσαν όλοι με προσήλωση την Θεία λειτουργία η οποία θύμιζε την πρωτοχριαστιανική εποχή" σημείωσε μία νέα κοπέλα, χημικός στο επάγγελμα.

"Οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά τελικά είδαμε ανθρώπους που να έχουν πραγματικά λίγα αλλά ζούσαν πραγματικά ευτυχισμένοι και με πίστη στο Θεό" ανέφερε ακόμα ένας νεός από την ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σεμινάριο της Εξωτερικής Ιεραποστολής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν πολλά "μυστικά", τον τρόπο και την κατάσταση την οποία ζούν τα παιδιά της Ουγκάντα από Ιεραπόστολους που επισκεφθήκαν την χώρα αλλα και από πολλές και διαφορετικές άλλες χώρες του κόσμου.

apostoliki diakonia 1

apostoliki diakonia 1

Εμφανίσεις: 159753
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: