Γράφτηκε από τον/την π.Καλλίνικος Μαυρολέων. 02/11 12:49

thiranoixia karpathos 3

Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου των Μεγαλομαρτύρων Αγίων Γεωργίου και Βαρβάρας, των προστατών του Πεζικού και του Πυροβολικού, στο στρατόπεδο του Ανθλγού (ΠΖ) Στεφάνου Καζούλη, στην Κάρπαθο και τα εγκαίνια της νεοσυγκροτηθείσας Διοίκησης Ἀμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Καρπάθου τέλεσε την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ.Αμβρόσιος.

Στην τελετή των θυρανοιξίων και την πρώτη Θεία Λειτουργία, που ακολούθησε, παραβρέθηκαν ο Υποδιοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος(ΠΖ) Αθανάσιος Τσίρης, ο Διοικητής της ΔΑΝ Καρπάθου Συνταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Καλτσουκαλάς, ο Διοικητής του ΤΕΘ Καρπάθου Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Κοκοσάλης, ο τέως Διοικητής του ΤΕΘ Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Παναγιώτης Γεωργόπουλος, η Έπαρχος Καρπάθου -ηρωικής νήσου Κάσου κ. Πόπη Νικολαϊδου, οι Διοικητές άλλων στρατιωτικών μονάδων, εκπρόσωποι των Δημοτικών κλπ Αρχών και πλήθος κόσμου.

thiranoixia karpathos 1

thiranoixia karpathos 1

thiranoixia karpathos 1

thiranoixia karpathos 1

thiranoixia karpathos 1

thiranoixia karpathos 1

Εμφανίσεις: 300081
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: