Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/10 20:00

nektarios koulos(!) Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, ο πρ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Η επιστολή του Σεβασμιωτάτου έρχεται με αφορμή την ημερησία διάταξη της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου, η οποία περιλαμβάνει και εκλογή Βοηθών η Τιτουλαρίων Επισκόπων.

Ο κ. Αμβρόσιος στην επιστολή του, αναφέρετε στην προϋπηρεσία που είχε στην ΕΛ.ΑΣ. , καθώς και στην εξαίρετη συμπάθεια που έχει σε αυτούς που κατέχουν την θέση όπως ο ίδιος το 1974-1978.

«Η σκέψη μου, αυτομάτως έτρεξε στον σημερινό διακονούντα στα Σώματα Ασφαλείας, Αρχιμ. Νεκτάριο Κιούλο, ο οποίος επί 25 έτη διακονεί την Μητέρα Εκκλησία στην έπαλξη αυτή» - αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Επίσης ο κ. Αμβρόσιος προσθέτει: «Το ερώτημα, όπερ αναβλύζει στην σκέψη είναι: Δεν θα έπρεπε και η Μήτηρ Εκκλησία να τιμήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο, προάγοντας τον π. Νεκτάριο Κιούλο σε Τιτουλάριο Επίσκοπο;»

«Προαγόμεθα ευλαβώς και τολμώμεν, θα ελέγομεν, ίνα προτείνωμεν την προαγωγή του Αρχιμ. Νεκταρίου Κιούλου σε Τιτουλάριο Επίσκοπο, γεγονός το οποίο θα χαροποιήσει μεγάλως το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας» - τονίζει κλείνοντας ο πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Εμφανίσεις: 300810
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: