Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/10 18:00

pope pombeo

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο είχες σήμερα, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 στο Βατικανό ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μαϊκ Πομπέο.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της περιοδείας του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ σε Ιταλία, Μαυροβούνιο, Σκόπια και Ελλάδα.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ συνομίλησε με τον Ποντίφικα για περίπου μισή ώρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκαν στην προστασία των δικαιωμάτων των χριστιανών στη Μέση Ανατολή.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν την ανάγκη προώθησης της θρησκευτικής ελευθερίας σε όλο τον κόσμο, και ειδικότερα για την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων στην Μέση Ανατολή.

Χθες, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ο Μάικ Πομπέο, συμμετείχε σε συμπόσιο του για την θρησκευτική ελευθερία, το οποίο συγχρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία της Αγίας Έδρας και την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αγία Έδρα.

Να αναφερθεί ότι ο Αμερικανός ΥΠΕΞ γεννήθηκε στο Όραντζ της Καλιφόρνιας, παρόλο αυτά έχει καταγωγή από την Ιταλία, ενώ ασπάζεται την Ευαγγελική Πρεσβυτεριανή Εκκλησία.

Εμφανίσεις: 231945
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: