Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 15/07 02:30

paratasi en plo

Η ανταπόκριση του φιλαναγνωστικού κοινού στο κάλεσμα του βιβλιοπωλείου "Εν πλω", από την 1η μέχρι τις 13 Ιουλίου, υπήρξε μεγάλη και συγκινητική!

Ήδη, η πρώτη οικονομική βοήθεια δόθηκε στο "Δίκτυο Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών" την Πέμπτη 11 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της πολύ όμορφης μουσικής βραδιάς που συνδιοργάνωσαν το βιβλιοπωλείο "Εν Πλω" με το "Δίκτυο" με τη φιλική συμμετοχή των Alcedo Folk Band και της Καίτης Κουλλιά.

Στόχος των διοργανωτών του Bazaar η συμπλήρωση 12.000 ευρώ για την αγορά του κινητού σημείου πώλησης καφέ "Coffee Bike" ώστε να εξασφαλιστεί η καθημερινή εργασία για 6 γυναίκες του "Δικτύου".

Με την ελπίδα ότι και πάλι το κοινό θα ανταποκριθεί στο νέο κάλεσμα το bazaar βιβλίου παρατείνεται μέχρι και τις 31 Ιουλίου!

Ο ΣΚΟΠΟΣ

1 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΤΥΟΥ»

Φέτος το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω υποστηρίζει το έργο του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών στον Ελεώνα Θηβών, προσφέροντας 1 ευρώ από κάθε βιβλίο για την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας των ανθρώπων του Δικτύου, που θα ξεκινήσει να λειτουργεί σύντομα στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα κινητό σημείο πώλησης καφέ, όπου θα απασχολούνται καθημερινά 6 γυναίκες, δίνοντας ακόμα μια ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης στις γυναίκες που υποδέχεται το Δίκτυο.

ΤΟ BAZAAR

ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ!

Το καλοκαίρι έφτασε! Ετοιμαζόμαστε για διακοπές και γεμίζουμε τις βαλίτσες μας με πολλά και καλά βιβλία. Το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω επέλεξε εκατοντάδες τίτλους ποικίλης θεματολογίας για μικρούς και μεγάλους, τα οποία θα βρείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του βιβλιοπωλείου, μόνο με 3 ευρώ!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 80%!

Θα βρείτε ακόμη μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας, ψυχολογίας, λογοτεχνίας, ποίησης, δοκιμίου και πολλά παιδικά βιβλία των εκδόσεων Εν Πλω - Δόμος - Ακρίτας με έκπτωση από 40% έως και 80%, αλλά και έκπτωση από 30% για τα βιβλία όλων των άλλων εκδοτικών οίκων.

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Για κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ επιλέγετε ένα ακόμα βιβλίο εντελώς δωρεάν από το τμήμα προσφορών! (στα 20 ευρώ 2 βιβλία, στα 30 ευρώ 3 βιβλία κ.ο.κ)

ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 1 ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ!

Τα δώρα δεν τελειώνουν, γι' αυτό με κάθε αγορά σας, συμμετέχετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του Bazaar για 1 μαγευτικό διήμερο ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα.

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17: 00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

*Οι Εκπτώσεις αφορούν τα βιβλία στα οποία δεν ισχύει ο Νόμος της Ενιαίας Τιμής του Βιβλίου

coffee bish

Εμφανίσεις: 268353
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: