Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 26/06 21:21

keso 16

Για τη Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης και απονομής βεβαιώσεων παρακολούθησης των σπουδαστριών του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019.

Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα φοίτησης του ΚΕΣΟ στην οδό Ακαδημίας.

Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη υποδέχτηκε στην είσοδο τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εκπρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και τον ξενάγησε στο πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο της εκδήλωσης από έργα των σπουδαστριών.

Την τελετή χαιρέτισε, η διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους συνεχάρη όλες τις αποφοιτήσασσες.

"Βρισκόμαστε εδώ μετά το πέρας, μια ολόκληρης σχολικής περιόδου, με σκοπό να πραγματοποιήσουμε την τελετή αποφοίτησης των σπουδαστριών & των σπουδαστών που φοίτησαν Δωρεάν στα 8 τμήματα Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ, ώστε να απονείμουμε τις βεβαιώσεις γνώσης & δεξιότητας, των τμημάτων που παρακολούθησαν. Βρισκόμαστε εδώ μετά το πέρας, μια ολόκληρης σχολικής περιόδου, με σκοπό να πραγματοποιήσουμε την τελετή αποφοίτησης των σπουδαστριών & των σπουδαστών που φοίτησαν Δωρεάν στα 8 τμήματα Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ, ώστε να απονείμουμε τις βεβαιώσεις γνώσης & δεξιότητας, των τμημάτων που παρακολούθησαν" ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μαίρη Πίνη.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: "Θα ήθελα να σας επισημάνω πως ότι έχει γίνει από πλευράς δημιουργικότητας και εξοπλισμών το έχουμε κάνει από μόνοι μας, χωρίς ένταξη σε ΕΣΠΑ και κρατική ή Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. έχοντας στο πλευρό μας, τον Θεό, που βοηθάει από ψηλά, τον ίδιο την Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, που έχει αγκαλιάσει τις δημιουργικές ιδέες μας, τον ευρηματικό Αναπληρωτή Πρόεδρο μας Επίσκοπο Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, τον Πρωτοσύγκελλο της ΙΑΑ Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, που σε όλες τις δράσεις μας είναι πάντα δίπλα μας, τον Διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ηλια Κουρεντή για την αρωγή του, τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας".

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου και συνεχάρη την κα Πίνη για το αξιόλογο και τόσο εποικοδομητικό έργο το οποίο παράγεται από το ΚΕΣΟ.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Πίνη, στην Διευθύντρια του ΚΕΣΟ, η οποία είναι πανάξια στο έργο της και την αποστολή της, να συγχαρώ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΣΟ, ιδιαίτερα δε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, αλλά και όλους τους εθελοντές, εθελόντριες και όλους εσάς που έχετε κάνει το ΚΕΣΟ όχι Κέντρο Στήριξης Οικογένειας, αλλά Οικογένεια. Επίσης δε, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και να συγχαρώ μια εμβληματική μορφή της Δημόσιας Τεχνολογικής εκπαίδευσης, τον κ. Γεώργιο Κοτονιά, πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών και επαγγελμάτων, ο ποίος δεκαετίες ολόκληρες έχει αφιερώσει τη ζωή του, το είναι του, στην υπηρεσία και στη διακονία των παιδιών που μαθαίνουν τέχνες" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Συμεών.

Αμέσως μετά οι σπουδάστριες, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, παρέλαβαν από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, από τον κ. Κοτονιά αλλά από τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, τις βεβαιώσεων παρακολούθησης τους στα τμήματα δεξιοτήτων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι καθηγήτριες των τμημάτων και μέλη των οικογενειών των σπουδαστριών.

Η εκδήλωση έκλεισε με ξενάγηση στα έργα των σπουδαστριών και κέρασμα.

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 16

keso 31

Εμφανίσεις: 282374
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: