Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. 24/06 15:11

argolidos 9

Ξεκίνησαν και εφέτος για έκτη συνεχή χρονιά με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Ήδη είναι σε εξέλιξη η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του Δημοτικού.

Η Ιερά Μητρόπολη με το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αποπεράτωση των κατασκηνώσεων στο Φαρμακά Αργολίδος.

Για εφέτος ήδη τα παιδιά φιλοξενούνται στο Κούμανι Ηλείας και θα ακολουθήσουν άλλες δύο περίοδοι στον ίδιο τόπο και ακόμη μία στην Βοιωτία.

Τα παιδιά ζούνε μέσα στη φύση ημέρα-νύχτα στο δρυοδάσος της Φολόης, από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων όμορφες στιγμές με προσευχή, ψυχαγωγία, αθλητισμό και πάρα πολλά παιχνίδια ώστε να εφοδιάζονται με γνώσεις , ήθος και ότι άλλο προσφέρει η τοπική Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ήδη βρέθηκε κοντά στα παιδιά αυτές τις ημέρες, λειτούργησε την Κυριακή των Αγίων Πάντων στο Ναό του Αγίου Αχιλλίου των κατασκηνώσεων και συνομίλησε με τα παιδιά, κάθησε κοντά τους και αποκρίθηκε στα πολλά ερωτήματά τους.

Τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και του δώρισαν το ενθύμιο της κατασκηνώσεως «Συνοδοιπορία Χαράς».

Υπεύθυνος της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου είναι ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος και συνεργάτες ο π. Δημήτριος Στεργίου και ο Ιεροδιάκονος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Νικόλαος Μίχος.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τις επόμενες κατασκηνωτικές περιόδους για τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας όπως έχει γίνει ήδη γνωστό.

argolidos 11

argolidos 11

argolidos 11

argolidos 11

Εμφανίσεις: 300606
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: