Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 14/05 20:23

tramp orban

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Ντόναλντ Τραμπ είχε ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κ. Βίκτορ Όρμπαν στο Οβάλ Γραφείο.

"Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό των Ηνωμένων Πολιτειών στην καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, της τρομοκρατίας και στην προστασία και βοήθεια των χριστιανικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Όρμπαν.

Από την πλευρά του με θερμά λόγια μίλησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ για τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, ευχαριστώντας τον για την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων.

"Οι πολίτες τρέφουν μεγάλο σεβασμό για τον πρωθυπουργό, είναι ένας σεβαστός πολιτικός. Ξέρω ότι είναι σκληρός άνθρωπος, αλλά είναι ένας άνθρωπος που τον σέβεσαι. Έχει πράξει σωστά όπως λένε πολλοί στο θέμα της μετανάστευσης. Εάν δείτε μερικά απο τα προβλήματα στην Ευρώπη είναι μεγάλα, γιατί τα χειρίστηκαν διαφορετικά από ότι ο πρωθυπουργός Όρμπαν" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τραμπ.

AP Photo/Evan Vucci

Εμφανίσεις: 199604
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: