Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 25/03 19:17

koura 3

Το Σάββατο 23 Μαρτίου το απόγευμα χοροστάτησε στον Εσπερινό στο κατάμεστο από ευλαβείς προσκυνητές Καθολικό του Ι.Μετοχίου Αγ. Παντελεήμονος Κοκκιναρά Πεντέλης της Ι.Μονής Ασωμάτων Πετράκη, ο Καθηγούμενος Θεοφ. Επίσκοπος Θαυμακού κ.Ιάκωβος.

Κατά το πέρας του ετέλεσε την κουρά του δοκίμου μοναχού Δημητρίου Φαρσάτη, στον οποίο εδόθη υπό του Γέροντος του και Οικονόμου του Ι.Μετοχίου Αρχιμ.Ονουφρίου, το όνομα Λάζαρος μοναχός.

Κατά τον Εσπερινό και την ακολουθία της κουράς, εκτός των άλλων πατέρων, παρέστη ο ηγουμενοσύμβουλος και οικονόμος του Ι.Μετοχίου Ταξιαρχών Αστερίου, Αρχιμ.Αλέξιος Γιαννιός μετά της συνοδίας του, ενώ έψαλαν μέλη της χορωδίας «Αντιφωνικόν μέλος» με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη Γεώργιο Καμαργιάρη.

Μετά το πέρας της κουράς και της επακολουθησάσης Αγρυπνίας προσεφέρθη σε όλους τους προσκεκλημένους και προσκυνητές κέρασμα στο Αρχονταρίκι του Μετοχίου.

 koura 1

koura 1

koura 1

koura 1

koura 1

koura 1

koura 1

koura 1

koura 1

Εμφανίσεις: 301149
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: