Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/02 22:05

alitheiaAυτή την εβδομάδα η ''Ορθόδοξη Αλήθεια'' κυκλοφορεί με το καινούργιο βιβλίο “Προφητείες Γερόντων της Ορθοδοξίας”. 

Ο γέρων Εφραίμ της Αριζόνα, ο π. Νεκτάριος Βιτάλης, ο Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και άλλες αγιασμένες μορφές της Εκκλησίας, προβλέπουν τα γεγονότα των καιρών μας.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον κατά σάρκα αδελφό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 93 του.

Το ξέσπασμά του σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του τον Σεπτέμβριο του 2018. «Είμαι σίγουρος ότι θα ξανασμίξουμε με τον αδελφό μου!» είχε πει.

Ο διάσημος Γάλλος φωτορεπόρτερ Gérard Gascuel που έγινε αργότερα έγινε μοναχός Ιωάννης, μιλά αποκλειστικά στην “Ο.Α” για την πορεία της ζωής του ως καλλιτεχνικός φωτογράφος σε διάσημα περιοδικά μόδας και σε εφημερίδες, την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος και τη γνωριμία του με την Ορθοδοξία που του άλλαξε τη ζωή. «Πέθανα και ξαναγεννήθηκα σε μια νέα πραγματικότητα” αναφέρει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Ενθρονίστηκε ο νέος Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος

* Κίνδυνος για την εθνική κυριαρχία και στη Β. Ελλάδα από τις ακραίες εισηγήσεις Ιεραρχών στο Φανάρι να αρχίσει διαδικασίες ενσωμάτωσης των Νέων Χωρών.

* Νικόλαος Σελέντης, ο φιλάγιος ποιμενάρχης της Χαλκίδας που «έφυγε» νωρίς

* Τροχονόμος πήρε την απόφαση να γίνει εθελοντής κληρικός!

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Εμφανίσεις: 300485
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: