Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2019

orthodoxy alitheiaΗ Ορθόδοξη αλήθεια κυκλοφορεί στα περίπτερα και αυτή την εβδομάδα, με δώρο βιβλία από την Χριστιανική βιβλιοθήκη.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την Εκκλησιαστική ανασκόπηση του 2018, μιας χρονιάς μεγάλων προκλήσεων για την Εκκλησία. Πώς θα εξελιχθούν τα μέτωπα που άνοιξαν το 2018.

Η επίμαχη συμφωνία, το μισθολογικό των ιερέων, οι σχέσεις με το Φανάρι, το Ουκρανικό, το Σκοπιανό, τα τρομοκρατικά χτυπήματα και τα ζητήματα «αγκάθια» που παραμένουν στο προσκήνιο και το 2019.

Ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης παραχώρησε αποκλειστικά στην «Ο.Α.» φωτογραφικό υλικό από τη θεμελίωση δύο υπερσύγχρονων ορφανοτροφείων και από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή της Σιέρα Λεόνε.

Ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, μιλά για την συμβολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στα εγκαταλελειμμένα ορφανά της περιοχής.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Οι συγκινητικές ιστορίες παιδιών με ιδιαίτερες ικανότητες στο πρώην ΠΙΚΠΑ

* Τα κάλαντα όλης της Ελλάδας από τον Όμηρο μέχρι σήμερα

* Η αναισθησιολόγος που... διέσωσε τα κάλαντα από την Ανατολική Ρωμυλία

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος ,ο Ηρακλής Ρεράκης ,ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α 

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με .... ..κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes @ orthodoxialitheia.gr

Εμφανίσεις: 300105
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: