Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/03 19:09

argolidos 39

Κείμενο: Romfea.gr


Για την ομοφυλοφιλία, τις σαρκικές απολαύσεις και τον έρωτα μίλησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TV SUPER ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

''Για την Εκκλησία δεν παίζει ρόλο τί είναι κανείς, αλλά τί κάνει με αυτό που είναι'' τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Αργολίδος.

''Εάν κανείς έχει μια οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα γι' αυτό δεν ευθύνεται, ευθύνονται άλλοι παράγοντες είτε γενετικοί, είτε κυρίως ψυχολογικοί, είτε κοινωνικοί, είτε οικογενειακοί, κυρίως αυτό, γι' αυτό κανείς δεν ευθύνεται'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

''Το πως χειρίζεται ο καθένας αυτό που είναι, εκεί μπορούμε να το κουβεντιάσουμε που είναι η αμαρτία και που δεν είναι. Δεν έχει κανείς ευθύνη για αυτό που είναι, αλλά τί κάνει με αυτό που είναι. Την αμαρτία δεν την απολαμβάνει κανείς, οποιαδήποτε αμαρτία είναι χωρισμός από τον Θεό'' πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Νετάριος.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου:

Εμφανίσεις: 310443
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: