Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/02 14:00

siatistis gianena-7

Ιωάννινα | Τηλέμαχος Παππάς


Χθες, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στα πλαίσια των Εσπερινών Ομιλιών, υπό τον γενικό τίτλο "Λειτουργικός Εκκλησιαστικός Βίος" που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρχιμανδρείου, ομίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος με θέμα: Η Θεία Ευχαριστία, το κέντρο του λειτουργικού βίου της Εκκλησίας (με σύντομη αναφορά στις εν χρήσει λειτουργίες). Η ακολουθία της Προσκομιδής."

Νωρίτερα τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σισανίου κ. Παύλος, συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του ανέφερε ότι "η Θεία Λειτουργία είναι το πάν" και συμπλήρωσε πως "η Θεία Κοινωνία είναι κοινωνία με τον Θεό. Κοινωνούμε διότι χωρίς την θεία κοινωνία δεν μπορούμε να ζήσουμε."

Επίσης ο κ. Παύλος τόνισε: "Δεν υπάρχει μετάνοια στις μέρες μας, διότι ετάνοια σημαίνει αλλαγή του τρόπου ζωής. Η ζούμε μαζί με τον Θεό η είμαστε άπιστοι."

siatistis gianena-2

siatistis gianena-3

siatistis gianena-4

siatistis gianena-5

siatistis gianena-6

siatistis gianena-8

siatistis gianena-9

siatistis gianena-10

siatistis gianena-11

siatistis gianena-12

siatistis gianena-13

siatistis gianena-14

siatistis gianena-15

siatistis gianena-16

siatistis gianena-17

siatistis gianena-18

siatistis gianena-19

siatistis gianena-20

siatistis gianena-21

siatistis gianena-1

Εμφανίσεις: 306384
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: