Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/05 09:24

anaxorisi axion esti 5

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Με κάθε μεγαλοπρέπεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, η αναχώρηση της θαυματουργής ιεράς εικόνας της Παναγίας του "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" από το Περιβόλι της Παναγίας.

Η αναχώρηση της Ιεράς Εικόνας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους Γέροντος Χριστοφόρου Ιβηρίτη, Αντιπροσώπων των Ιερών Μονών και πλήθος μοναχών.

Πριν από την αναχώρηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας τοποθετήθηκε στο μέσο του Ιερού Ναού του Πρωτάτου όπου ο Πρωτεπιστάτης ανέγνωσε ευχές, και στη συνέχεια με κωδωνοκρουσίες εξήλθε για την Αθήνα.

Αυτή την ώρα οι Αγιορείτες με την Ιερά Εικόνα θα μεταβούν στο αεροδρόμιο, όπου με αεροπλάνο που παραχώρησε η AEGEAN θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Το απόγευμα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή της Ιεράς Εικόνας από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, όπου συνοδεία αγήματος και της μπάντας του Ελληνικού Στρατού θα μεταφερθεί στην Μητρόπολη Αθηνών.

anaxorisi axion esti 1

anaxorisi axion esti 1

anaxorisi axion esti 1

anaxorisi axion esti 1

Εμφανίσεις: 304040
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: