Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/10 11:10

stagon anaxorisi 3

Άγιον Όρος | Αιμίλιος Πολυγένης


Αναχώρησαν πριν από λίγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος από την ΙΜΜ Βατοπαιδίου.

Να αναφερθεί ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος έφτασε στο Βατοπαίδι για να προεξάρχει των Ιερών Ακολουθιών επί τη εορτή του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού.

Να σημειωθεί ότι τους Αρχιερείς συνόδευσε μέχρι την είσοδο της Μονής ο Καθηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος τους αποχαιρέτησε και τους ευχαρίστησε για την ιερά πανήγυρη.

Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος μιλώντας στην Romfea.gr τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερη ευλογία για αυτόν να προεξάρχει της ιεράς πανηγύρεως του Αγίου Ευδοκίμου.

«Είμαστε ευγνώμονες για ακόμη μία φορά προς το πρόσωπο του Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ για την πρόσκληση να έρθουμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο για να εορτάσουμε την μνήμη του Αγίου Ευδοκίμου» - δήλωσε χαρακτηριστικά στην Romfea.gr ο Σεβασμιώτατος.

stagon anaxorisi 2

Εμφανίσεις: 306865
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: