Γράφτηκε από τον/την ΑΠΕ-ΜΠΕ. 01/12 14:14

monastiriaka proionta

Η συνεργασία με τις Ορθόδοξες Εκκλησίες βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας που είχε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με τους προέδρους της ΓΣΕΒΕΕ και του ΒΕΘ αντίστοιχα.

Συνάντηση συνεργασίας για το σήμα αναγνώρισης των μοναστηριακών αγαθών είχε σήμερα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Παντελής Σκαρλάτος, με τον Γιώργο Καββαθά, πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και τον Τάσο Καπνοπώλη Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ)

Θέμα της συζήτησης ήταν η συνεργασία και με τις Ορθόδοξες Εκκλησίες ώστε το «μοναστηριακό σήμα» να έχει διεθνή ανάπτυξη.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει πρωτοβουλία να επεξεργαστεί το θέμα από κοινού με τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας και να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές μέχρι το Φεβρουάριο, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του εγχειρήματος.

 

Εμφανίσεις: 215817
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: