Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 08/05 21:52

theoupoleos 10

Άδεια και ευλογία της Α.Π.Θ. του Οικουμενικού Πατριάρχου κκ Βαρθολομαιου, ο Θεοφιλεστατος Επισκοπος Θεουπολεως κ. Παντελεημων, μετεβει την Παρασκευήν 5 Μαΐου 2017 εις το Ιερό Κελλιο του Αγιου Γεωργιου Σκουρταιων εις Αγιον Όρος, δια το τεσσαρακονθημερον μνημοσυνον του μακαριστού Γέροντος του Κελλιου κυρου Νικοδήμου, ο οποίος επι 65 έτη, εμονασε εις αυτό, ταπεινός διάδοχος του Οσίου πατρος Νικοδημου του Αγιορειτου.

Εις την Θειαν Λειτουργιαν όπου προεξηρχε ο Θεοφιλεστατος Άγιος Θεουπολεως, παρέστησαν και ελειτουργησαν εις τον νεόδμητον περικαλλη Ιερον Ναον των Αγίων Νικοδήμου και Παρθενίου του Σκουρτου, οι Άγιοι Καθηγουμενοι της Ιερας Μονης Μεγίστης Λαυρας κ. Προδρομος και της Ιερας Μονής Εσφιγμένου κ. Βαρθολομαιος, εκπρόσωποι Ιερών Μονων και των περιξ Κελλιων κληρικοί.

Παρέστησαν δε συμπροσευχομενοι πλιστοι Μοναχοί και λαϊκοι.

Εις την τράπεζαν ομιλησε καταλλήλως ο Θεοφιλεστατος και ευχηθηκε σύντομον περατωσιν των εργασιών τόσο του Νέου Ιερού Ναού όσον και των πέριξ χωρων δια των ευλογιων και ευχών Της Κυρίας Θεοτόκου και της Α.Π.Θ του Πατριαρχου μας.

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

theoupoleos 1

Εμφανίσεις: 307070
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: