Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/02 16:01

pleuris-1

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου βρίσκεται από χθες, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος κ. Θάνος Πλεύρης μετέβη στο Μοναστήρι για να εκπληρώσει ένα προσωπικό του τάμα στην Παναγία, σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Να αναφερθεί ότι ο κ. Πλεύρης είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος είχε και την ονομαστική του εορτή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πλεύρης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Γέροντα Εφραίμ για τις προσευχές του, αλλά και για την επίσκεψή του στην εντατική όπου τον είχε ευλογήσει.

Από την πλευρά του ο Γέροντας Εφραίμ έκανε λόγο για θαύμα της Παναγίας ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει, πως την ημέρα που έλαβε εξιτήριο ο κ. Πλεύρης η Εκκλησία τιμούσε τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Τέλος ο κ. Πλεύρης μιλώντας στην Romfea.gr μεταξύ άλλων τόνισε: ''Ήρθα στη Μονή Βατοπαιδίου να προσκυνήσω την Παναγία και να την ευχαριστήσω που είμαι ζωντανός και δίπλα στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου''.

Εμφανίσεις: 305193
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: