Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/09 11:35

fashionhistor

"πλάγιος του πέμπτου"

1. Πάμε για νέα ρήξη Φαναρίου - Αθηνών; Αφορμή η εκλογή της Μητροπόλεως Περιστερίου… φήμες φέρουν ως εκλεκτό του Αρχιεπισκόπου έναν Μητροπολίτη των Νέων Χωρών! Για να δούμε τι θα βγάλει η αυγή της 8ης Οκτωβρίου!

2. Μπορεί βέβαια να είναι και η απάντηση του Αθηνών στις φημολογούμενες εκλογές των Ηγουμένων των Σταυροπηγίων των Νέων Χωρών… βάσανα μυρίζομαι και πάλι!

3. Από Ιεροκήρυξ του Καθεδρικού, Ιεροκήρυξ στα χαρτιά μίας Κρητικής επαρχίας… και από εκεί για Κέλευσον - Κελεύσατε, υποψιάζομαι!

4. Τα χρίσματα δόθηκαν για τις χηρεύουσες Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος! Οι υποψήφιοι ξεκίνησαν να τηλεφωνούν! Πανηγυρικές εκλογές θα έχουμε πλην μίας Επαρχίας, όπου θα γίνει πραγματικό σίριαλ-ντέρμπι!

5. Αλλά και Βοηθοί ετοιμάζονταν να γίνουν κάποιοι… τώρα όμως είναι πολλές οι χηρεύουσες και κάθε εκλογή θέλει τουλάχιστον μία ώρα! Φαντάζομαι ότι θα θυσιαστούν οι Επίσκοποι(Βοηθοί και Τιτουλάριοι) για την επόμενη Ιεραρχία εκτός κι αν…

Υ.Γ.: Για την Μητρόπολη Θήρας έχει καταλήξει μαθαίνω ο Μακαριώτατος σε έναν σοβαρό κληρικό του Συνοδικού Μεγάρου....ακόμα όμως υπάρχει σιγή ιχθύος, αφού δεν έχει βγει το ΦΕΚ της παραίτησης του Μητροπολίτη Επιφανίου και τα τηλέφωνα ακόμα δεν έχουν πάρει φωτιά!

Εμφανίσεις: 304815
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο