Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 12/10 09:51

karditsa basilisa 1

Γραφείο ρεπορτάζ | Romfea.gr


Η οικογένεια Ελένη & Παναγιώτη Πιερή από την Λευκωσία της Κύπρου, έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι για να ευχαριστήσουν την Παναγία Βασίλισσα, την μοναδική εικόνα που φυλάσσετε στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Αναργύρους Καρδίτσας, για την θεραπεία του Καρκίνου στο κεφάλι που ταλαιπώρησε τον Κο Παναγιώτη Πιερή.

Οι ίδιοι αναφέρθηκαν στην μεγάλη δοκιμασία που αντιμετώπισαν και πως τους βοήθησε η Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας, θέλοντας να κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσουν την Παναγία Βασίλισσα.

-Λέγομαι Ελένη και ο σύζυγός μου Παναγιώτης Πιερής. Ο Θεός μας έστειλε και συγκεκριμένα στο σύζυγό μου μεγάλη δοκιμασία. Υπέφερε από λέμφωμα (Καρκίνο) στο κεφάλι για αρκετούς μήνες πόνο... Λέω υπέφερε γιατί μετά από πολλές προσευχές Δόξα το Θεό όλα καλά!!!

-Στο άκουσμα της Παναγίας Βασίλισσας οι προσευχές μας έγιναν δυνατές!!! ...Από την ημέρα που πήραμε το λαδάκι και τον αγιασμό, που μας έστειλε ο π. Νικόλαος, κάθε μέρα σταύρωνα το σύζυγό μου και του έδινα και έπινε αγιασμό.

-Άρχιζε σιγά-σιγά η διαφορά να φαίνεται αισθητά!!! Οι προσευχές από εμάς όσο και από πατέρα Νικόλαο, με τον οποίο επικοινωνούσαμε συνεχώς και μνημόνευε τα ονόματά μας στην Παράκληση της Παναγίας, ήταν εμφανές!!!

-Τελείωσε την χημειοθεραπεία... θα έμπαινε Αξονικό και οι προσευχές συνεχίζονταν με τον ίδιο τρόπο. Το Λαδάκι και ο Αγιασμός όπως και το εικόνισμα της Παναγίας Βασίλισσας... ήταν μαζί με τον Παναγιώτη... μαζί του κάθε μέρα όπως και την Μέρα της τελευταίας εξέτασης στον Αξονικό Τομογράφο για το αν είχε μετάσταση πουθενά αλλού.

Πήγαμε κάναμε την εξέταση αλλά νιώθαμε όμως κάτι όμορφο στην επιστροφή μας περιμένοντας να βγουν τα αποτελέσματα της σοβαρής εξέτασης.

-Οι μέρες πέρασαν και το αποτέλεσμα βγήκε... πήγαμε στο ραντεβού μας με τον γιατρό. Μαζί μας το εικόνισμα της Βασίλισσας όπως και το λαδάκι και ο αγιασμός... Και ο γιατρός μας αναγγέλλει τα ευχάριστα... Απολύτως Καθαρός!!!

Γι' αυτό τον λόγο ήρθαμε να ευχαριστήσουμε την Παναγία Βασίλισσα και ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο να έχει την υγεία.

Να αναφερθεί ότι η οικογένεια Πιερή δεν ήταν η μόνη η οποία ταξίδεψε από την Κύπρο για να ευχαριστήσει την Παναγία.

Άλλες τρείς οικογένειες το καλοκαίρι ταξίδεψαν και μάλιστα αυθημερόν από την Κύπρο στην Θεσσαλονίκη και με ταξί ήρθαν στην Καρδίτσα, για να ευχαριστήσουν την Παναγία Βασίλισσα, για θεραπεία με Καρκίνο στην μήτρα, και επέστρεψαν πίσω στην Κύπρο με τον ίδιο τρόπο.

karditsa basilisa 2

karditsa basilisa 2

Εμφανίσεις: 303968
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: