Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/11 10:00

diadoxos serbias

Από τον Διάδοχο του Θρόνου της Σερβίας Αλέξανδρο και τη σύζυγό του, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, έγινε η ακόλουθη δήλωση για την κοίμηση του πατριάρχη της Σερβίας κ. Ειρηναίου:

"Χάσαμε τραγικά τον μεγάλο μας Πνευματικό μας Ηγέτη".

«Η Σύζυγός μου και Εγώ δεχθήκαμε με μεγάλη οδύνη την είδηση ότι ο Η Αγιότητά Του εκοιμήθη, εν Κυρίω. Όλοι μας χάσαμε τον μεγάλο μας Πνευματικό μας Ηγέτη.

Η Αγιότητα Του , ο Πατριάρχης μας Ειρηναίος θα μνημονεύεται ως ο μεγάλος αρχηγός και αγωνιστής της Εκκλησίας, του Στέμματος και του Σερβικού λαού. Θα τον έχουμε μαζί μας, στις προσευχές μας , στις καρδιές μας και στις μνήμες μας.

Με συγκίνησε βαθειά η Πίστη Του, ως ορθόδοξο χριστιανό, οι ευλογίες Του και οι Πατρικές Του συμβουλές που μου έδινε, η αγάπη που μου έδινε και η σοφία Του.

Καλώ όλους , να προσευχηθούν μαζί με το σερβικό λαό . Ο Πολυεύσπλαχνος Κύριος Ιησούς Χριστός, να αναπαύσει την Αγιότητά Του Πατριάρχη Ειρηναίο στον οίκο των δικαίων και να Του δώσει τη Βασιλεία των Ουρανών.

Αιωνία Του η Μνήμη.»

Αλέξανδρος, πρίγκιπας- Διάδοχος της Σερβίας

Εμφανίσεις: 217505
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: