Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/06 19:30

oykranoi se georgias ilia

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση με τον Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία είχε σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 ο Μητροπολίτης Μπορίσπολ κ. Αντώνιος της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Ο Σεβασμιώτατος έφτασε στην Τιφλίδα, συνοδευόμενος από τον Πρωθιερέα Νικόλαο Ντανίλεβιτς και τον πρωτοδιάκονο Βαντίμ Νοβίτσκι.

Στη συνάντηση παρέστησαν από το Πατριαρχείο Γεωργίας ο "σύνθρονος" Μητροπολίτης Σίο, ο Μητροπολίτης Ζουκδίδι κ. Γεράσιμος καθώς και υπάλληλοι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε αδελφική και θερμή ατμόσφαιρα, ο Μητροπολίτης Αντώνιος ενημέρωσε τον Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία για την πραγματική κατάσταση στην Ουκρανία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές συζήτησαν τρόπους για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Τέλος να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της συνάντησης, ο Μητροπολίτης Μπορίσπολ είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σίο.

oukranoi georgia

oukranoi georgia1

Εμφανίσεις: 300400
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: