Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/02 18:53

poutin kirillos

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο, είχαν σήμερα, Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισουστίν.

Αρχικά τον Πατριάρχη Κύριλλο επισκέφθηκε ο Ρώσος Πρόεδρος, ο οποίος τον συνεχάρη για την 12η επέτειο από την ενθρόνιση στον Πατριαρχικό Θρόνο της Ρωσίας.

Ο Προκαθημένος της Εκκλησίας Ρωσίας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Πούτιν για την επίσκεψή του, και τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία της Εκκλησίας με το Κράτος.

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Κύριλλος υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό κ. Μισουστίν, ο οποίος του προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια.

"Σας συγχαίρω για την 12η επέτειό σας. Οι καιροί που βιώνουμε είναι δύσκολοι, και η Εκκλησία της Ρωσίας κάνει τα πάντα ώστε ο λαός να έχει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, πίστη και ελπίδα" - τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μισουστίν.

Σε άλλο σημείο ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας πρόσθεσε: "Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι η Εκκλησία κάνει πάρα πολλά για την αποκατάσταση των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων".

Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Κύριλλος ευχαρίστησε την κυβέρνηση για το πολύ υψηλό επίπεδο αλληλεπίδρασης με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

misoustin kirillos

Εμφανίσεις: 300962
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: