Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 25/09 18:35

misoust

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες, σχετικά με την προσκυνηματική επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ρωσίας Μιχαήλ Μισουστίν στο Άγιον Όρος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr χθες, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος Πρωθυπουργός έφτασε με σκάφος ανοιχτά της Ιεράς Μονής Φιλοθέου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά, ο κ. Μισουστίν μετέβη στην Θάσο όπου είχε να εκπληρώσει ένα τάμα.

Αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας βρίσκεται στην Ιερά Μονή Φιλοθέου, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Να αναφερθεί ότι ο κ. Μισουστίν επέλεξε την Μονή Φιλοθέου, αφού ο αδελφός του διατηρεί προσωπικές σχέσεις τόσο με τον Ηγούμενο όσο και με το Μοναστήρι.

Σε επικοινωνία που είχε η Romfea.gr με τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους Γέροντα Παύλο Λαυριώτη, μας ενημέρωσε ότι ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας δεν τον επισκέφθηκε στην Ιερά Κοινότητα.

Τέλος, οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο κ. Μισουστίν, αύριο λίγο πριν την αναχώρησή του για την Μόσχα, θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική επίσκεψη για περίπου 1 ώρα στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος.

→ Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση / ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη←

Εμφανίσεις: 301042
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: