Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 02/05 17:16

volokolamsk ilarionas 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας μιλώντας στο κανάλι "Ρωσία-24", εξέφρασε την ελπίδα για αύξηση των πιστών στους Ναούς μετά την επιδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία πιστεύει ότι η πανδημία του κορωνοϊου θα επηρεάσει θετικά το μέλλον της ενοριακής ζωής.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων, Μητροπολίτη Ιλαρίωνα, μετά την άρση των περιορισμών με τους προηγούμενους ενορίτες θα προστεθούν και νέοι.

"Η Εκκλησία σύντομα θα επιστρέψει στον προηγούμενο τρόπο ζωής της, και η ζωή των Εκκλησιών θα αποκατασταθεί. Ακόμη, οι άνθρωποι εκείνοι που έρχονται στην εκκλησία θα επιστρέψουν πίσω, ενώ θα έχουμε και νέους ενορίτες" - δήλωσε ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας στο τηλεοπτικό κανάλι "Ρωσία-24".

Τέλος ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι καθημερινά, όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι έρχονται κοντά στην εκκλησία.

Εμφανίσεις: 300951
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: