Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 15/02 13:24

makarioupoleos gedeon

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Άμεση ήταν αντίδραση των ΗΠΑ για τον Ουκρανό Επίσκοπο Μακαριουπόλεως κ. Γεδεών, ο οποίος απελάθηκε από τις Αρχές της Ουκρανίας την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον Επίσκοπο Γεδεών, Εκπρόσωποι του Κογκρέσου των ΗΠΑ τον διαβεβαίωσαν ότι θα συμβάλουν άμεσα στο να επιστρέψει στην Ουκρανία.

"Πολλοί φίλοι και γνωστοί, μου τηλεφώνησαν όταν ακόμη βρισκόμουν στο αεροδρόμιο "Μπορίσπολ" και με ενημέρωσαν ότι θα αναλάβουν δράση. Επίσης, με διαβεβαίωσαν ότι θα εργαστούν για την άμεση επιστροφή μου" - ανέφερε σε βίντεο του ο Επίσκοπος Γεδεών.

Επίσης, ο Ουκρανός Επίσκοπος επιβεβαίωσε ότι προηγουμένως είχε επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, κατόπιν προσκλήσεως του Κογκρέσου, όπου σε μία από τις επίσημες συναντήσεις κατήγγειλε την πολιτική του κ. Ποροσένκο.

"Ενημέρωσα το Κογκρέσο των ΗΠΑ ότι στην Ουκρανία παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, παραβιάζεται η ελευθερία του Τύπου, της συνείδησης και γενικά η έκφραση της πίστεως" - τόνισε χαρακτηριστικά ο Επίσκοπος Γεδεών.

Εμφανίσεις: 300122
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: