Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018

agafangel 0

Για την Romfea.gr | Κορίνα Σαντοριναίου


Έκκληση προς τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο απεύθυνε ο Μητροπολίτης Οδησσού και Ισμαηλίας κ. Αγαθάγγελος, ώστε να διευκολύνει την έγκαιρη επιστροφή των Ουκρανών ναυτικών που κρατούνται για παραβίαση των ρωσικών συνόρων.

«Αγιώτατε, Σας απευθύνω έκκληση ζητώντας να μεσολαβήσετε στον Πρόεδρο και την ρωσική ηγεσία και σε όσους μπορούν να επηρεάσουν για την επίλυση αυτού του ζητήματος, δηλαδή για την ταχεία επιστροφή των κρατουμένων ναυτικών στην πατρίδα τους» - αναφέρει σε επιστολή του ο Μητροπολίτης Οδησσού.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Οδησσού υπογραμμίζει ότι «οι χώρες μας εισήλθαν σε μια κατάσταση δοκιμών, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μία άνευ προηγουμένου στρατιωτική σύγκρουση, που μόνο πόνο, θλίψη και δάκρυα θα προκαλέσει».

Τέλος ο Μητροπολίτης Αγαθάγγελος εύχεται ο Κύριος να αποτρέψει μια στρατιωτική καταιγίδα, τονίζοντας ότι είναι ώρα για προσευχή ώστε να επικρατήσει η ειρήνη.

Εμφανίσεις: 270301
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: