Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 17/11 00:35

oukranias onoufrios

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Στο επόμενο επεισόδιο του προγράμματος «Слово Предстоятеля», ο Μητροπολίτης Ονούφριος θα μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με τη δημιουργία της τοπικής Εκκλησίας στην Ουκρανία.

Στο απόσπασμα τον 30 δευτερολέπτων ο Μητροπολίτης Ονούφριος, μεταξύ άλλων λέει: "Το γεγονός ότι θέλουν να μας μετατρέψουν σήμερα σε έναν πολιτικό οργανισμό που λέγεται "τοπική εκκλησία" είναι ένα δόλωμα που η Εκκλησία δεν τσιμπαει. Η Εκκλησία δεν μπορεί να είναι ένας πολιτικό οργανισμός".

"Ο Χριστός λίγο πριν αναχωρήσει από τον κόσμο είπε στους μαθητές του: Αν σας μισεί ο κόσμος, να ξέρετε πως πριν από εσάς εμένα έχει μισήσει....αν εμένα καταδιώξαν, θα καταδιώξουν και εσάς" - προσθέτει σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Ονούφριος.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Κιέβου κάνει έκκληση σε όλους τους πιστούς της Εκκλησίας να μην φοβούνται τίποτα, αλλά να παραμείνουν σταθεροί στην αγάπη τους για τον Θεό.

Εμφανίσεις: 238708
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: