Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 29/09 18:36

bolokolamsk13

Για την Romfea.gr | Κορίνα Σαντοριναίου


Σε μια σοβαρή αποκάλυψη για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας προέβη σήμερα, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος του Τμήματος των Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Ουκρανού Προέδρου, ανέφερε ότι "ο Πρόεδρος της Ουκρανίας δεν πήγε αμέσως στον αυτοαποκαλούμενο Πατριάρχη του Κιέβου Φιλάρετο, διότι προηγουμένως ήταν ποίμνιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας."

"Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο ήταν παπαδάκι - ιεροπαίδας που εξυπηρετούσε στο ιερό της κανονικής εκκλησίας" - ανέφερε χαρακτηριστικά στο Ρωσία-24 ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας.

Επίσης ο Πρόεδρος των Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, αναρωτιέται λέγοντας: "Έχουμε φωτογραφία του Προέδρου ως παπαδάκι σε λιτανεία της κανονικής Εκκλησίας. Υπάρχει όμως μια άλλη φωτογραφία, ως Πρόεδρος, που κοινωνεί από τα χέρια του Ουνίτη Αρχιεπισκόπου. Δεν ξέρουμε τι είδους πίστη ομολογεί τελικά ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, είναι Ορθόδοξος η Ουνίτης;"

porosenko ieropaidas

2007252

Εμφανίσεις: 300885
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: