Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/09 00:44

bartholomaios kyrillos 11

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Τα δημοσιεύματα των Ουκρανικών και όχι μόνο ΜΜΕ σχολιάσε ο Πρόεδρος του Τμήματος των Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων έκανε λόγο για ΜΜΕ τα οποία βρίσκονται σε σύγχυση, τονίζοντας ότι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης θέλει προσοχή.

"Μερικά ΜΜΕ, ειδικά στην Ουκρανία, είναι σε σύγχυση καθώς έχουν ήδη αρχίσει να δημοσιεύουν πληροφορίες σχετικά με την συνάντηση. Εμείς, από την πλευρά μας θα σχολιάσουμε το περιεχόμενο αυτής της συνάντησης, μόνο εάν αξιωματούχοι του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφερθούν σε αυτήν" - δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ.

Επίσης ο κ. Ιλαρίωνας ανέφερε: "Υπάρχουν μόνο δύο εκτός από τους Προκαθημένους που ήταν παρών στις συνομιλίες, ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ και εγώ. Όποιοι άλλοι μιλήσουν για την συνάντηση, κάνουν μόνο εικασίες".

Εμφανίσεις: 301077
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: