Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 30/01 20:53

legoida

Απαράδεκτες χαρακτήρισε τις ενέργειες της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, το Πατριαρχείο Μόσχας, κάνοντας λόγω για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως έγραψε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου η Romfea.gr (δείτε εδώ) άντρες της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας εισέβαλαν στο σπίτι του Πρωθιερέα π. Βίκτωρ, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής και επικεφαλής της Πανουκρανικής πομπής στην Δυτική Ουκρανία, παρουσία της Πρεσβυτέρας και των 3 ανήλικων παιδιών του.

"Είμαι πεπεισμένος ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για εκφοβισμό των ιερέων, δεν συμβάλει σε ειλικρινή βήματα προς την πραγματική εθνική συμφιλίωση" δήλωσε σήμερα ο Επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία, Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα.

Επίσης σημείωσε ότι στηνη πανουκρανική πομπή του καλοκαιριού, έδωσαν το παρόν εκατομμύρια Ουκρανών που ελπίζουν στην υπέρβαση των διαιρέσων των τελευταίων ετών.

"Η ενότητα θα είναι εφικτή μόνο με βάση την πίστη, η οποία ενώνει τους ανθρώπους ασχέτως διαφορετικών πολιτικών απόψεων" πρόσθεσε ο Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα.

Εμφανίσεις: 301215
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: