Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/05 14:23

Holy Sepulchre Jerusalem

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Κοινή ανακοίνωση για το άνοιγμα του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως εξέδωσαν σήμερα, Σάββατο 23 Μαΐου 2020 oι ηγέτες των τριών χριστιανικών κοινοτήτων της Ιερουσαλήμ.

Στην ανακοίνωσή τους οι τρεις ηγέτες των κοινοτήτων αναφέρουν ότι από την Κυριακή 24 Μαΐου ο Ναός της Αναστάσεως θα είναι ξανά προσβάσιμος για τους πιστούς.

"Για λόγους ασφαλείας και για να αποφευχθεί ο κίνδυνος νέας εξάπλωσης της μόλυνσης της COVID-19, στην αρχή ο αριθμός των πιστών θα είναι περιορισμένος (σε 50 άτομα) και η Βασιλική θα είναι προσβάσιμη μόνο σε όσους δεν έχουν πυρετό ή συμπτώματα μόλυνσης και φορούν κατάλληλα καλύμματα προσώπου" τονίζουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τέλος θα είναι απαραίτητο να διατηρηθεί μια ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των προσκυνητών και να αποφευχθεί οποιαδήποτε πράξη που μπορεί να περιλαμβάνει φυσική επαφή, όπως αγγίζοντας και φιλώντας τις εικόνες, τα άμφια και το προσωπικό στο Ναό της Αναστάσεως, καθώς και να τηρούνται πάντα οι οδηγίες που δίνονται.

Εμφανίσεις: 300767
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: