Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 26/02 01:05

theofilos1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Δείπνο προς τιμήν των συμμετεχόντων στην "Αδελφική Σύναξη" του Αμμάν, παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Β΄.

Στο αρχικό τραπέζι παρεκάθησαν ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ο Πατριάρχης Μόσχας, ο Πατριάρχης Σερβίας, ο Αρχιεπίσκοπος Τσεχίας, ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ρουμανίας και ο Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Πολωνίας.

Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, αφού καλωσόρισε τους Αγίους αδελφούς, ανέφερε ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στους Αγίους Τόπους, την Παλαιστίνη και την Ιορδανία.

Επίσης ο κ. Θεόφιλος επεσήμανε ότι η συνάντηση αυτή, πραγματοποιείται για την προώθηση του διαλόγου και την ενότητα της Εκκλησίας.

Ακόμη ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων συνεχάρη όσους έφτασαν στο Αμμάν, και ευχήθηκε με την χάρη του Θεού να υπάρξει μια γόνιμη συνάντηση.

Αύριο, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 09.30 θα πραγματοποιηθεί η Σύναξη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναμένεται να παρευρεθεί και ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β'.

trapezi1

trapezi1

abel3

Εμφανίσεις: 301632
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: