Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/07 12:48

sebasteias

Του Θάνου Θανόπουλου στην Romfea.gr


Την Ισραηλινή επιθετικότητα εναντίον της Συρίας, καταδίκασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Θεοδόσιος (Ατάλα) του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

"Οι συνεχείς Ισραηλινές επιθέσεις είναι αποτέλεσμα αποτυχίας της αντισυριακής συνωμοσίας" - ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, υπογράμμισε ότι "η βάρβαρη Σιωνιστική επιθετικότητα εναντίον της Συρίας, ισοδυναμεί με επιθετικότητα κατά της Παλαιστίνης".

Ακόμη ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος τόνισε ότι "όσοι παίζουν τον ρόλο των συνωμοτών κατά της Παλαιστίνης και της πρωτεύουσάς της, Ιερουσαλήμ, σχετίζονται με την Συρία η οποία άρχισε να ανακάμπτει μετά τις νίκες που επιτεύχθηκαν κατά της τρομοκρατίας".

"Ο παλαιστινιακός λαός στέκεται αλληλέγγυος στους αδελφούς Σύριους, διότι η Συρία είναι η καρδιά του Αραβικού Έθνους και η οποία από το 1948 στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό" - πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Σεβαστείας.

Εμφανίσεις: 301655
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: