Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 27/10 11:37

theofilos webly

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Τον Επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπο Καντουαρίας Justin Welby, τον Καρδινάλιο Βίνσετ Νίκολς και βρετανούς πολιτικούς, πρόκειται να συναντήσει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος Γ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πατριάρχης Θεόφιλος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου.

Ο Πατριάρχης μετά την συνάντηση που είχε με τον Πάπα στο Βατικανό θέλει να ενημερώσει και τον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο περί του προσφάτου προβλήματος των Εκκλησιών της Αγίας Γής, δηλαδή την πρόταση 40 μελών του Ισραηλινού Κοινοβουλίου σχεδίου νόμου, το οποίο εάν ψηφισθεί, θα αφαιρέσει από τις Εκκλησίες τα δικαιώματα να διαχειρίζονται ελεύθερες την γη τους.

Πάντως, η επίσκεψη του Προκαθημένου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας συμπίπτει με εκείνη του ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσκεψη στην Μεγάλη Βρετανία από 1η έως 5 Νοεμβρίου.

Εμφανίσεις: 303211
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: