Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 29/01 13:53

tiflida sinantisi

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Συνάντηση για την εκπόνηση μίας στρατηγικής που αφορά την μείωση των περιστατικών από τα τυχερά παιχνίδια, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στο Πατριαρχείο Γεωργίας στην Τιφλίδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα, σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια που αφορά την ευαισθητοποίηση των εφήβων και των νέων.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του Πατριαρχείο Γεωργίας, τουλάχιστον 400.000 οικογένειες έχουν πληγεί από τα τυχερά παιχνίδια στη χώρα.

Η συνάντηση ξεκίνησε από το Πατριαρχείο Γεωργίας και την UNICEF, και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος, διεθνών οργανισμών και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας τύπου του Πατριαρχείου Γεωργίας, πατήρ Ανδρέας Τζακμαϊτζε, τόνισε ότι «απαιτείται μία πολύπλοκη προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος, σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια».

«Είναι η δεύτερη συνάντηση μέσω στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιείται στο Πατριαρχείο και αφορά το πρόβλημα των τυχερών παιχνιδιών, αλλά και τα αποτελέσματα τους. Το εν λόγω πρόβλημα είναι πολύπλευρο και χρειάζεται μία περίπλοκη προσέγγιση. Έχουμε πολύ κακές στατιστικές και αν δεν σταματήσουμε εγκαίρως αυτή την επιχείρηση, μπορούμε να περιμένουμε τρομερά αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον» - πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Γεωργίας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πρόσφατα το Συμβούλιο της Ευρώπης παρουσίασε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης που μπορεί να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα της Γεωργίας, ενώ το σχέδιο νόμο σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια δεν έχει τεθεί ακόμη σε λειτουργία.

Εμφανίσεις: 224480
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: