Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/11 14:30

grigorios georgia

Για την Romfea.gr | Θάνος Θανόπουλος


«Θα συμβούλευα τον προκάτοχό μου να μείνει σε μοναστήρι» - δήλωσε σήμερα ο νέος Επίσκοπος Τσκονδίτι κ. Γρηγόριος, σχετικά με την παύση του Επισκόπου Πέτρου
από την Ιερά Σύνοδο.

Ο νέος Επίσκοπος Τσκονδίτι κ. Γρηγόριος μετέβη σήμερα στο Μάρτβιλι, όπου συναντήθηκε με τον Επίσκοπο πρώην Τσκονδίτι κ. Πέτρο.

Τον νέο Επίσκοπο περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι, οι οποίοι ζητούσαν να σχολιάσει την απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

Ο κ. Γρηγόριος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο Επίσκοπος Πέτρος είχε την ευκαιρία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να έρθει στον Πατριάρχης και να ζητήσει συγγνώμη για τις άπρεπες δηλώσεις του».

«Μόλις έφτασα στο Μάρτβιλι, όλοι με υποδέχθηκαν με χαρά και αγάπη. Ας ειρηνεύσουμε και ας έχουμε εμπιστοσύνη στην Εκκλησία και την Ιερά Σύνοδο. Έχω σπουδάσει Ιατρική και γνωρίζω ότι δεν μπορεί να γίνει καμία χειρουργική επέμβαση όταν κάποιος φωνάζει η ουρλιάζει» - πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Επίσκοπος Γρηγόριος.

Τέλος ο νέος Επίσκοπος Τσκονδίτι δήλωσε: «Ο Πατριάρχης μας, είπε χθες ότι πρέπει να συγχωρούμε ο ένας τον άλλον. Εύχομαι σε όλους ειρήνη και αγάπη».

Εμφανίσεις: 304458
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: