Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/12 18:26

georgias ilias

Πηγή: Romfea.gr


Έτοιμο να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική διαδικασία των εφήβων δηλώνει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Γεωργίας, σε μια προσπάθεια να μειωθεί το πρόβλημα της βίας και της επιθετικότητας των νέων μετά από πρόσφατο περιστατικό σε σχολείο της Τιφλίδας που κόστισε την ζωή σε έναν μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι του Πατριαρχείου πιστεύουν πως ένα υγιές περιβάλλον για τους εφήβους μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την υιοθέτηση ενός πακέτου μέτρων.

Στο πλαίσιο αυτό το Πατριαρχείο Γεωργίας προτείνει την διεξαγωγή συνεντεύξεων με τους εφήβους, για την καλύτερη κατανόηση των ζητημάτων που τους απασχολούν και τον περιορισμό προβολής ταινιών που περιέχουν σκηνές βίας.

''Οι εκπαιδευτικές ομιλίες στα σχολεία, η αύξηση των ωρών διδασκαλίας και η ενασχόληση των παιδιών σε ομαδικά αθλήματα που προάγουν την ενότητα πιστεύουμε ότι θα προωθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής'', αναφέρει το Πατριαρχείο Γεωργίας στην ανακοίνωσή του.

''Η Εκκλησία της Γεωργίας είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις κοινωνικές δομές του κράτους και άλλους εκπροσώπους θησκειών με σκοπό όλοι μαζί να συμβάλλουμε στα προβλήματα της εκπαίδευσης των εφήβων'' τονίζει σε άλλο σημείο στην ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο.

Τέλος ο Πατριάρχης Γεωργίας εξέφρασε την ελπίδα ότι χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες θα φτάσουμε σ' ένα θετικό αποτέλεσμα υπογραμμίζοντας ότι: ''Πιστεύω πως με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά ένα ειρηνικό περιβάλλον, βασισμένο στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη''.

Εμφανίσεις: 303896
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: