Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/12 21:22

voulgarias 1

Γραφείο Ρεπορτάζ: Romfea.gr


Με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεόφυτο συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης Ζιτομίρ κ. Νικόδημος από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας υπό του Μητροπολίτη Ονουφρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πατριαρχικό Μέγαρο στην Σόφια.

Ο Μητροπολίτης Νικόδημος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Νεόφυτο για την θερμή υποδοχή και την αδελφική φιλοξενία στην Βουλγαρία.

Επίσης προσφώνησε τον Πατριάρχη εκ μέρους του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονουφρίου και της Ιεράς Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα πανορθοδόξου ενδιαφέροντος, ενώ ο Πατριάρχης Νεόφυτος ενημερώθηκε για την πνευματική ζωή της Ουκρανικής Εκκλησίας.

Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Ζιτομίρ κ. Νικόδημος, βρίσκεται στη Βουλγαρία ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Μόσχας για την εορτή του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Ρωσικής Εξαρχίας στην Σόφια.

Εμφανίσεις: 301615
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: