Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/09 00:18

istato ilioupoleos 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Το "ύστατο χαίρε" είπαν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, κλήρος και λαός στον μακαριστό Μητροπολίτη πρ. Ηλιουπόλεως κυρό Σπυρίδωνα.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης, πλαισιούμενος από Ιεράρχες τους Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Εκπρόσωπος του Προέδρου του Λιβάνου Μισέλ Αούν και του Πρωθυπουργού Σαάντ Χαρίρι, στην εξόδιο ακολουθία ήταν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Ηλία Φαρζλέι

Να σημειωθεί ότι ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από κληρικούς, πιστούς καθώς και πνευματικά τέκνα του μακαριστού Μητροπολίτου.

Ο Πατριάρχης Ιωάννης στην ομιλία του έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με φόβο Θεού, που αφιέρωσε την ζωή του στην διάδοση του Ευαγγελίου και στην αγάπη του πλησίον.

Επίσης ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας πρόσθεσε ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης Σπυρίδωνας αποτελεί παράδειγμα Ιεράρχου και ποιμένος, και του οποίο το παράδειγμα θα μας διδάσκει πάντοτε.

Τέλος ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων αναφέρθηκε στο μεγάλο πνευματικό και κοινωνικό έργο του μακαριστού Μητροπολίτου, τοποθετώντας στο φέρετρο το εθνικό μετάλλιο της Δημοκρατίας του Λιβάνου.

istato ilioupoleos 2

istato ilioupoleos 2

istato ilioupoleos 2

istato ilioupoleos 2

istato ilioupoleos 2

istato ilioupoleos 2

istato ilioupoleos 2

istato ilioupoleos 2

Εμφανίσεις: 302923
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: