Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/06 02:00

iftar

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


"Ο λαός της Συρίας θέλει ειρήνη και, παρά τους πόνους και τα βάσανα, κλονίζεται από την σκόνη του πολέμου, της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού" - τόνισε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.

Ο Πατριάρχης Ιωάννης και ο Πατριάρχης Ειρηναίος, συμμετείχαν σε ιφτάρ για το Ραμαζάνι, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στη Συρία.

"Ζητώ από τον Πατριάρχη Ειρηναίο να μεταφέρει την αγάπη του συριακού λαού στον σερβικό λαό, και να προσεύχεται για την ειρήνη στην Συρία και το καλό της Ανατολής" - ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Ιωάννης.

Από την πλευρά του, ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας Σέιχ Αχμάντ Μπάτρ αλ Ντιν Χασούν δήλωσε ότι "η Συρία είναι άνομη στους εχθρούς της χάρη στην ενότητα του λαού της και την προσκόλληση στην πατρίδα που ήταν πάντα έθνος αγάπης και ειρήνης".

«Με την ενότητα του λαού, τη γενναιότητα του στρατού και τη σοφία της ηγεσίας, η Συρία κατόρθωσε να νικήσει την τρομοκρατία, και η νίκη αυτή ευνοεί την περιοχή και τον κόσμο» ανέφερε ο Μεγάλος Μουφτής.

Τέλος ο Πατριάρχης Ειρηναίος, εξέφρασε την αλληλεγγύη και την αγάπη του στον συριακό λαό, τονίζοντας ότι είναι συγκλονισμένος με όσα είδε τις ημέρες αυτές.

iftar2

iftar3

Εμφανίσεις: 301728
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: