Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 23/02 02:05

epifaneias akadimia

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Την Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης επισκέφθηκε την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου ο Μητροπολίτης Επιφανείας κ. Νικόλαος του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Ο Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αντιοχείας έτυχε θερμής υποδοχής, από τον Πρύτανη της Σχολής, Επίσκοπο Πετερχώβ κ. Σεραφείμ και σπουδαστές με καταγωγή από την Συρία.

Στη συνέχεια ο Πρύτανης της Σχολής ξενάγησε τον Μητροπολίτη Νικόλαο στις εγκαταστάσεις, στην αίθουσα διδασκαλίας και ανάγνωσης, καθώς και στους κοιτώνες.

Ακόμη ο Επίσκοπος Πετερχώβ οδήγησε τον Μητροπολίτη Επιφανείας στον Ναό του Ευαγγελιστού Ιωάννου, όπου προσκύνησε την Εικόνα της Παναγίας του Νόβγκοροντ - "Εικόνα του Σημείου" - .

Επίσης ο Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Αντιοχείας, επισκέφθηκε την Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη, όπου θαύμασε τις συλλογές μεταφράσεων του Ευαγγελίου σε διάφορες γλώσσες, καθώς και στην Συριακή γλώσσα.

Τέλος ο Μητροπολίτης Επιφανείας υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι "Είναι πολύ σημαντικό να επισκεφτεί κάποιος την Θεολογική Ακαδημία σας, διότι τέτοιες συντανήσεις μας δίνουν ελπίδα για την διατήρηση της ειρήνης."

epifaneias akadimia1

epifaneias akadimia1

epifaneias akadimia1

epifaneias akadimia1

epifaneias akadimia1

Εμφανίσεις: 301424
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: